mesures covid-19

#CulturaSegura

33F66B93-4EB0-4979-AE9A-8F4F68A501EC_edi

els artistes

Assegurem que tots els artistes de la casa, el seu staff corresponent i el nostre equip compleixen les mesures sanitàries i de seguretat derivades de la COVID-19. En les actuacions, els artistes seguiran el protocol pautat per l'organització d'acord amb la normativa vigent.

Les noves circumstàncies han fet canviar també els formats de les actuacions en directe. Per aquesta raó, els nostres artistes s'han adaptat a la nova realitat oferint formats i repertoris alternatius ajustats als nous criteris dels programadors públics i privats.

protocols per als concerts en viu

Aquestes són algunes de les mesures que tot programador haurà d'implementar en el seu espectacle:

  • Desinfecció diària de tots els espais.

  • Habilitació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada de tots els espais.

  • Aforaments reduïts segons els criteris adoptats pel Procicat en cada moment. És imperatiu mantenir 2m de distància entre les persones i mantenir el públic assegut a la seva respectiva cadira.

  • Seguretat garantida a l'hora d'accedir i sortir del recinte, assegurant múltiples accessos i sortides i movent el públic de forma esglaonada i supervisada per personal d'acomodació, evitant les aglomeracions

  • Eliminació de qualsevol material informatiu en paper i promoció de la informació en línia

  • ​Ús de mascareta obligatori pels assistents i l'staff del Festival, respectant alhora els 2m de distància de seguretat

En els esdeveniments produïts per Èxits, tant els artistes com l'staff hauran d'aplicar un protocol de seguretat en cas que algunes d'aquestes mesures no es compleixin al llarg de l'actuació.

Stay_Homas_Grec_30_@bernatalmirall-34.jp